Ofertă Limitată

zile
ore
min
sec

În 2024, obține sănătatea și energia de care ai nevoie și corpul pe care ți-l dorești

PAS CU PAS

MAI SĂNĂTOS

Crește-ți energia, optimizează-ți greutatea, normalizează-ți analizele, îmbunătățește-ți somnul și bucură-te de o sănătate optimă,
în doar 8  săptămâni
, alături de un mentor cu experiență.

Ce Vei Obține în urma Participării în Program:

Bucură-te de zile minunate, vibrând de energie, eficiență maximă și vitalitate deplină atât în plan profesional cât și pentru timpul petrecut cu familia sau în activitățile casnice.

Profită de expertiza unui mentor dedicat pentru a elimina kilogramele nedorite, printr-un stil de viață echilibrat, fără diete severe sau temeri că vei reveni rapid la greutatea inițială.​

Descoperă plăcerea de a te trezi în fiecare dimineață odihnit și plin de viață, gata să îți începi ziua cu o stare de bine și claritate mentală. În programul nostru, vei asimila tehnici și obiceiuri care transformă somnul într-o sursă de revigorare și energie.​

Îmbunătățește-ți sănătatea în numai 8 săptămâni printr-o alimentație sănătoasă, personalizată conform afecțiunilor și analizelor tale, și bucură-te de viață fără limitări.

Bucură-te de fiecare zi, fără a lăsa sănătatea să fie un obstacol. Prin adoptarea unor obiceiuri sănătoase și prin înțelegerea nevoilor propriului corp, vei putea să explorezi viața la potențialul său maxim, fără a fi limitat de probleme de sănătate.

Ce vei obține în urma Participării în Program:

8 săptămâni de transformare profundă

Descoperă
secretele unei sănătăți de fier,
optimizează-ți greutatea și
debordează de energie în fiecare zi

Abordare științifică, nu arbitrară sau speculativă, plecând de la analize și măsurători iar apoi urmărim transformarea lor, ca să vezi „negru pe alb” cum devii pas cu pas mai sănătos!

Înscrie-te în program până pe 24 ianuarie și primești

BONUS 1

Consultanță Personalizată 1-la-1

*doar pentru primii 10 înscriși

Beneficiază de o sesiune exclusivă de consultanță individuală cu mine. În această sesiune, îți voi interpreta analizele, vom analiza stilul tău de viață actual, provocările cu care te confrunți și îți voi oferi soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de sănătate și vitalitate.

BONUS 2

Acces la Sesiunile Live din Următoarele Ediții ale Programului

În calitate de participant la acest program, vei avea acces exclusiv la toate sesiunile live din următoarele ediții. Acest lucru îți oferă oportunitatea de a-ți reîmprospăta cunoștințele, de a te reconecta cu comunitatea și de a continua să îți menții stilul de viață sănătos obținut.

BONUS 3

Cartea - Jurnalul unui om sănătos

Această carte te va ajuta să navighezi prin provocările unui stil de viață sănătos, oferindu-ți nu doar cunoștințe, ci și exerciții practice pentru a le implementa în viața de zi cu zi.

BONUS 4

Imunitatea la SUPERPUTERE (webinar înregistrat cu Adrian Ienin)

O răceală nu e obligatoriu să te pună la pat pentru câteva zile și nici nu trebuie să țină 3 săptămâni! Iată ce vei afla în webinar:

Și multe altele…

BONUS 5

Cartea - Jurnalul unui om sănătos

Această carte te va ajuta să navighezi prin provocările unui stil de viață sănătos, oferindu-ți nu doar cunoștințe, ci și exerciții practice pentru a le implementa în viața de zi cu zi.

Primești suport și feedback săptămânal din partea mea, care te va ghida în implementarea noilor obiceiuri.

Astfel asigurându-te că ești pe calea cea bună spre un stil de viață sănătos.

Ce spun cei care au lucrat cu Adrian Ienin

"Îmi place foarte mult ajustarea alimentară propusă de voi."

"Am energie de zici că am băut 5 energizante."

"Meniurile și schemele de tratament pe care ni le-ați recomandat au avut întotdeauna efectul dorit."

"E o nevoie acută de oameni ca voi în timpurile pe care le trăim!"

"Sunteți unici din ce cunosc eu în România, cu un mesaj atât de clar, bine structura, sintetizat, de mare actualitate și într-o formă atât de accesibilă și totuși fără ocolișuri."

...plus multe mesaje de mulțumire

Care este prețul pe care îl plătești când nu ai grijă de sănătatea ta?

Energia te lasă de la prânz, lăsându-te epuizat pentru restul zilei?

Ai încercat ani de zile să ajungi și să rămâi la greutatea optimă, dar revii mereu la kilogramele de dinainte?

Starea ta de sănătate te oprește să trăiești viața pe care ți-o dorești?

Meriți mai mult.

Înscrie-te în program.

Structura cursului

SĂPTĂMÂNA 1

Înțelegerea conceptului de sănătate deplină

Ce vei afla?

SĂPTĂMÂNA 2

Pași mici, schimbări mari

Ce vei afla?

SĂPTĂMÂNA 3

Cum mănânc, ce mănânc

Ce vei afla?

SĂPTĂMÂNA 4

Piramida priorităților

Ce vei afla?

SĂPTĂMÂNA 5

Optimizarea somnului

Ce vei afla?

SĂPTĂMÂNA 6

Mai puțin înseamnă mai mult

Ce vei afla?

SĂPTĂMÂNA 7

Indicii care prevestesc boli grave

Ce vei afla?

SĂPTĂMÂNA 8

Meniul tău pe termen lung

Ce vei afla?

PAS CU PAS,
MAI SĂNĂTOS

Investiția ta pentru programul care te va transforma într-o persoană cu un stil de viață sănătos, greutate optimă și energie la cote ridicate

900 euro

200 euro

DA

100 euro

300 euro

DE NEPREȚUIT

DA

1500 euro

599 euro

10 motive pentru care să te înscrii chiar azi în Programul
PAS CU PAS, MAI SĂNĂTOS

„Faptul că ai reușit atât de simplu și omenește să-mi transmiți lucruri atât de complexe, te face pentru mine unul din cei mai experimentați pedagogi. Reușești să faci dintr-o expunere de nivel academic, o discuție prietenoasă din care, cel din fața ta stă cu gura căscată și are numai de câștigat. Expertiza și experiența pe care le-ai acumulat pe parcursul activității tale, le transpui într-un fel pe care numai tu îl ai, în așa fel incât să ajungă frumos și inteligibil la toate categoriile de cursanți: și la cei cu experiență, și la cei medii, și la cei care n-au văzut un grafic sau vreo platformă de brokeraj în viața lor. Reușești să faci din timizi, îndrăzneți, din șovăitori, hotărâți, și din reticenți, investitori! Ceea ce-ți împărtășesc aici sunt considerentele mele rezultate în urma a aproape trei luni de interacțiune și în urma analizei mele vis-a-vis de alți mentori cu care am avut de-a face. MULȚUMESC FRUMOS, OLGA!”
- George Iancu -

Promisiunea mea

Vei face tranziția către un stil de viață sănătos cu minimul de opoziție din partea creierului și cu șanse infime de a reveni la vechile obiceiuri!

Este de necrezut unde am ajuns ca nivel de pregătire după parcurgerea cursului. Mi-am dat seama ce pot face ca decizie și de asemenea sunt conștient de ceea ce trebuie să învăț în continuare pentru a completa și a merge la un nivel superior.”
- Radu Cezar Doru -

„Am intrat în curs fără să știu mare lucru și acum, când s-a terminat, am o viziune clară a ceea ce trebuie sa fac. - Constantinescu Daniela -

„Foarte cuprinzător și suficient de condensat, astfel încât să nu ne pierdem în foarte multe detalii. Am aflat foarte multe "useful tips" care să ne ajute să ne facem un portofoliu mult mai ușor decât îmi imaginam 🙂

Crearea și managementul unui portofoliu nu mi se mai par niște lucruri de neatins. Cu disciplina din spate și cu informațiile cheie primite cred că pot să pornesc mai ușor pe acest drum de continuă învățare.

Cred ca voi obține randamente mai bune decât ce am înregistrat pană acum neavând o strategie clară și orientată către rezultate.

Continuă să crești oamenii! Este un lucru extraordinar să poți și să vrei să ai un impact pozitiv asupra celor din jur! Mult succes!”
- Kakas Kincső -

„A fost o investiție eficientă care mi-a adus multe informații noi, utile în vederea creșterii, diversificării și trecerii la un nou nivel al portofoliului. Mi-am dat seama ce important este să fie totul clar, să-ți faci calculele și să pui planul pe hârtie, deoarece doar așa poate cuantifica evoluția în timp a portofoliului. Dacă până la curs investițiile în acțiuni individuale mi se păreau "științifico-fantastice", acum am căpătat încredere că se pot face, după aprofundarea informațiilor primite.

Te apreciez mult atat din punct de vedere profesional dar și personal. A fost o plăcere să colaborăm.”
- Pascaru Daniela -

GARANȚIE 100% ZERO RISCURI

Sunt absolut convins că acest program îți poate aduce mai multă energie, o greutate optimă și analize mai bune, în doar 8 săptămâni.

De aceea, dacă:

  • Ai participat la 80% din întâlniri;
  • Ai făcut 80% din teme;
  • Ai respectat programarea consultației 1-1;
  • În 30 zile de la începerea programului nu ești mega fericit de achiziție, așa cum cred eu că o să fii…

Îți dăm toți banii înapoi, și rămâi cu toate resursele pe care le-ai primit până atunci.